Sikker betaling

Betalingsmetoder hos God-Søvn.dk:

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Der kan betales med følgende betalingskort:

Dankort inkl. Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og Maestro. Du kan også betale med MobilePay og stadig have helt samme rettigheder som når du betaler med kort.

Vores betalingsgateway er Quickpay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS/Nets og Clearhaus i Danmark, og af Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives. Forbindelsen til God-Søvn.dk anvender et gyldigt, sikkert server SSL certifikat udstedt af Comodo. Sikker TLS-forbindelse: Forbindelsen til God-Søvn.dk benytter en stærk protokolversion og et stærkt krypteringsprogram.

Hvordan betaler jeg?

Hos God-Søvn.dk kan du betale med følgende betalingsmidler via QuickPay betalingssystem. Altid uden gebyrer for dig.

Dankort/eDankort
Visacard/VisaDankort
Visa Electron
Mastercard
Mastercard Debet
Maestro
MobilePay

Er det sikkert, at betale med mit kreditkort/betalingskort?

Ja, det er absolut sikkert at bruge betalingskort når du handler på God-Søvn.dk. Vi benytter 3D-Secure. Og der er ingen, som kan se dine oplysninger. Alla data behandles krypteret og bliver kun udvekslet mellem vores PBS certificerede netbutik og PBS International via en SSL-krypteret linje. Ikke engang vi kan se dine indtastede kort oplysninger.

Hvornår trækker i beløbet fra mit kort?

Vi trækker først penge fra dit kort, når varen/pakken afsendes. Det betyder, at beløbet først hæves samme dag, som vi afsender din bestilling. Eneste undtagelse kan være en vare vi skaffer hjem efter kunde specifik bestilling, hvor vi kan beslutte at hæve beløbet på bestillingstidspunktet. Men afhængig af hvilket kreditkort du benytter, kan kortudbyderen reservere beløbet på din konto så snart du har gennemført dit køb hos os. Det er ikke noget vi har indflydelse på.