Vil du fortryde et køb, eller bytte en vare?

Husk, at du har 30 dages fortrydelsesret på alt køb hos os (gælder dog ikke for skaffevarer eller varer fremstillet efter kundens ordre/ønske). Fortrydelsesfristen gælder fra den dag du har modtaget varen.

Benyt venligst denne retur formular: download formular

Det er dit ansvar at varen kommer retur i hel og ubeskadiget stand og du betaler selv for fragten. Mange af vores forsendelsesemballager er konstrueret specielt til at støtte og beskytte varen under forsendelse. Vi anbefaler derfor, at du gemmer alt forsendelsesemballage varen blev leveret i. På den måde er du sikker på at du kan pakke varen forsvarligt ind, hvis du får behov for at returnere.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har taget varen i brug på en sådan måde, at det helt åbenbart forringer varens gensalgsværdi væsentligt. Leveres varen med en opbevaringstaske betragtes tasken som en del af varen. Mangler ved returnering kan medføre værdiforringelse af varen.

Konstaterer vi ved modtagelsen af en returnering, at varen har været taget i brug med efterfølgende forringelse af gensalgsværdien, forbeholder vi os ret til, at foretage et fradrag i det tilbagebetalte beløb.

Vi tilbagebetaler altid til den betalingsform du har anvendt ved købet.

Vare retur sendes til:

God-Søvn
Lindenæsvej 20
8300 Odder

NB - Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling (til adressen) eller sendt pr.efterkrav.