Dyner

Få en god søvn med DanSleep helårsdyner og sommerdyner med behagelig og stabil temperaturregulering (28-32 grader) - 100% made in Denmark

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

DanSleep Klima helårs dyne...

1.199,00 kr.

DanSleep Clima sommer dyne...

999,00 kr.

DanSleep Clima junior dyne...

899,00 kr.

DanSleep Clima baby dyne...

599,00 kr.

Dansk producerede klima helårsdyner og sommerdyner med effektiv temperaturregulering.

Temperaturregulerende helårsdyner fra danske Dan Bedding. DanSleep Clima helårsdynen er designet til at stabilisere temperaturen mellem 28-32 gr. og derved give en behagelig, balanceret og god nattesøvn.
Husk, at en god søvn er vejen til et aktiv liv. Har du først prøvet en temperaturregulerende dyne, vil du aldrig "drømme" om at sove med andet.

God-søvn.dk sælger og anbefaler DanSleep helårsdyne eller sommerdyne; et naturprodukt med allergivenlige Cell Solution Lyocell clima fibre.

Lyocell er et materiale baseret på naturlige vegetabilske olier, som absorberer fugt og regulerer fugtighedsniveauet. Lyocell er en fiber fremstillet af bæredygtigt træ.

I vores store temperatur regulerende DanSleep sortiment finder du enkelt og dobbelt helårsdyner i voksen, junior og baby størrelser. Også voksen dyner og dobbeltdyne med ekstra længde, f.eks. 140x220 og 240x220. Ønsker du en voksen sommerdyne fås den også i normal størrelse, f.eks., 140x200 og med ekstra længde. Det samme er gældende for vores DanSleep temperaturregulerende rullemadrasser.

Alle DanSleep Klima dyner, hovedpuder og rullemadrasser kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved op til 80 grader.
Men ønsker du at udelade en energikrævende tørretumbling, så tørrer dynerne ved ophængning typisk indenfor 24 timer ved normal stuetemperatur.