Vil du gerne have mulighed for at afprøve en ægte temperaturregulerende dyne?

Langt de fleste af vores kunder oplever en god og afslappende nattesøvn efter ganske få døgn med en DanSleep klima-dyne.

Vågn frisk og udhvilet med en DanSleep dyne

Der findes dog rigtig mange forskellige dyne producenter og dyne typer på markedet, så vi forstår godt at du kan være lidt i tvivl om nu en temperaturregulerende DanSleep dyne virkelig er noget for dig. Derfor tilbyder vi, at du med et gratis afprøvning køb kvit og frit kan returnere DanSleep dynen indenfor 14 dage efter modtagelsen, hvorefter vi returnerer det fulde beløb. Returfragten søger vi også for på ”husets regning”.

Det eneste vi beder om er, at klimadynen er i samme stand, som da du modtog den og at påsyede/påhæftede produktinformationer på dyne og medfølgende kuffert ikke fjernes.

Samt at du anvender dynebetræk for at skåne dynen ved afprøvningen. Årsagen er at vi gensælger de returnerede brugte dyner som 2. sortering efter en grundig vask/rensning.

Mulighed for gratis afprøvning gælder dog kun for 1 dyne pr. kunde/husholdning.

Ønsker du at foretage et køb af en dyne med mulighed for 14 dages afprøvning og gratis retur, så send en e-mail til info@god-soevn.dk – så sender vi dig hurtigt en kode som du skal anvende i forbindelse med købet af dynen.

Behaglig temperatur hele natten med en DanSleep dyne