Om God-Søvn.dk

God-Søvn.dk er ren dansk webshop, der drives og ejes af Solonordic ApS. Alle vores DanSleep temperatur regulerende dyner, puder og rullemadrasser afsendes indenfor 24 timer fra dansk lager og får du brug for at kontakte vores kundeservice taler og skriver vi selvfølgelig dansk.
Solonordic ApS ejes 100% af Peer Lervad, der har mere end 30 års erfaring med handel, markedsføring, produktudvikling og konsulentydelser.

Peer Lervad startede tilbage i 2013 www.LuxBoks.dk og senere www.LuxBoks.se. Begge disse webshops ejes også af Solonordic ApS og sælger stadig mange luksus smykkeskrin, urbokse, watch windere og mange andre opbevaringsløsninger til forbrugere i Danmark og Sverige.

Ideen bag webshoppen www.god-soevn.dk:

Lidt tilfældigt kom Peer i kontakt med Dan Bedding i foråret 2022 da vi havde behov for at få syet rullemadrasser efter mål til vores autocamper. Ingen af os i familien havde hørt om temperaturregulerende sengetøj før, men det lød tillokkende og ret fantastisk – måske lidt ”for fantastisk”…
Men Dan Bedding ”overtalte” os til at gøre forsøget med rullemadrasserne. Og nu vi var i gang kunne vi selvfølgelig lige så godt tage hele springet; Så vi købte et matchende sæt temperaturregulerende dyner og hovedpuder.

Det har vi aldrig fortrudt. Vi holder snildt varmen under dynen i autocamperen, også når temperaturen er under 10 grader. Og vi sveder heller ikke længere om sommeren hvor temperaturen i vores soveværelse i boligen og i camperen godt kan snige sig op på 24-25 grader eller mere når vi tørner ind. Og ja, vi har selvfølgelig også nu temperaturregulerende dyner og puder i huset hele året.

Det gør jo heller ikke noget, at alt kan maskinvaskes nemt ved 40-60 grader og lufttørres hurtigt indenfor typisk 24 timer (vil man forkorte tørretiden er tørretumbler ved op til 80 grader også en mulighed). Når man tænker på hvor meget væske vi alle afgiver under vores søvn burde vi vaske alt sengetøjet ofte, inkl. pude, dyne og rullemadras. Det kan jo give udfordringer med dyner og puder baseret på fjer og dun. Men med en temperaturregulerende fiber dyne er der ikke længere en ”undskyldning”.

Vi synes, at alle skal have mulighed for at få samme gode sove oplevelse med ægte temperaturregulerende dyner, puder og rullemadras som vi har haft nu i mere end et år. Derfor skabte vi i samarbejde med Dan Bedding et komplet og effektivt sortiment; DanSleep Klima dyner, puder og rullemadrasser som nu kan købes her på webshoppen www.God-Søvn.dk