Bambus sengetøj

Bambus sengesæt; dynebetræk og pudebetræk med alle de gode og kendte egenskaber fra stof fremstillet af bambus planten.

Bambus er temperaturregulerende og silkeblødt

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Bambus sengetøj er bl.a. silkeblødt, antibakteriel og har temperaturregulerende effekt.

Produkter fremstillet af bambus er blevet mere og mere populære i de seneste år. Sengetøj fremstillet af bambus er bæredygtige, blødere end bomuld, hypoallergene og svedabsorberende. Det betyder, at bambus sengetøjet virker kølende om sommeren og varmende om vinteren.

Der findes flere varianter af bambusstof på markedet. Bambus lyocell som sengetøjet består af, er et af de mest bæredygtige og innovative tekstilmaterialer der findes. I lyocell-processen opløses den rå bambusmasse med et ikke-giftigt opløsningsmiddel. Fiberen bliver altså skabt i et lukket kredsløb, der genbruger 98 % af vandet.
Resultatet er et bambus stof, der er stærkt, blødt, uden skadelige kemikalier og har krævet mindre energi og vand at producere. Bambus planten bruger minimalt med regnvand. Bambus producerer meget lidt affald og 70% af den bambus, der høstes til at fremstille dette sengetøj, bruges til at skabe fibre. De resterende 30 % komposteres.

Bambus er den mest ressourceeffektive plante, der findes.

Bambus planten vokser økologisk og uden brug af kemikalier. Bambus kræver mindre plads og lige som græs vokser bambus op og regenererer sig selv igen og igen. Bambus er derfor den mindst ressorcekrævende plante vi kender. Lyocell bambus fibre er 100% økologiske og hentet fra FSC-certificerede bæredygtige skove. De er produceret i et ikke-giftigt, lukket kredsløbssystem, der genanvender 98 % af vandet.