Intelligent temperaturregulering med Cell Solution CLIMA fibre:

Cell Solution® CLIMA fibre, der anvendes i vores DanSleep dyner, puder og rullemadrasser optager overskydende kropsvarme og frigiver den tilbage når kropstemperaturen falder. Clima fibre er permanente og naturlige varmeakkumulatorer, der yder et komfortabelt mikroklima.
Teknologien bag den intelligente temperaturregulering fra træfibre er udviklet som et militært forskningsprojekt i DDR datidens Østtyskland. Efter genforeningen med Vesttyskland i 1990 fortsatte udviklingen under mere kommercielle former og blev til det mest effektive og patenterede temperaturregulerende fiber produkt; "Cell Solution® functional lyocell fibres"

Avanceret teknologi baseret på bæredygtig træ produktion:

De intelligenteCell Solution® CLIMA Lyocell fibre er baseret på træ fra bæredygtig produktion. Cell Solution CLIMA fibre er indlejret med et PCM (Phase Change Material) materiale baseret på naturlig vegetabilsk olie.

Fremragende ydeevne for vedvarende komfort:

Cell Solution® CLIMA fibre er lavet af innovative træbaserede lyocellfibre beriget med et PCM-materiale fremstillet af vegetabilsk olie. Det giver et færdigt dyne, pude og rullemadras produkt med en meget høj kapacitet for regulering af temperatur og fugtighed. Denne fantastiske vedvarende og effektive temperaturreguleringsfunktion er certificeret og testet af tyske institutter.

DanSleep Clima video

Vil du vide mere om produktet og firmaet bag Cell Solution CLIMA fibre så KLIK HER